Wij leveren webshop bestellingen in Nederland, België & Duitsland | Vanaf € 249,- gratis bezorgd!

Klantenservice: +31 481 37 57 17

Baby

 

Bopita | Alles voor je baby

De meeste aanstaande ouders gaan voor een complete babykamer, deze bestaat vaak uit een babybed, commode en een kast. Ga je een babykamer kopen, dan kijk je eerst welke stijl bij jullie past, de meeste mensen kiezen voor een witte babykamer.

Moet ik een wiegje of ledikant voor mijn baby kopen? Dit is een vraag die veel ouders zich stellen. Je kunt een wieg kopen en daarna een ledikant of meteen een ledikant aanschaffen. Een wiegje is geschikt voor baby's van 0-6 maanden. Het voordeel van een wiegje is dat je kindje zich geborgen en veilig voelt in het kleine bedje en je deze gemakkelijk naast je eigen bed kunt plaatsen. Een ledikant is geschikt van 0-2 jaar. Het voordeel van een ledikant is dat je er langer plezier van hebt, in het begin staat het bedje hoog en als je kindje kan staan zet je de bodemplaat gemakkelijk naar beneden.

Naast de babyslaapkamer is het ook belangrijk dat je baby in de woonkamer een veilige plek heeft om in te spelen en te slapen, een baby park is dan ideaal! Een park kun je gebruiken van 0 t/m 6 maanden in de hoogste stand. Let op, zodra je kindje kan staan is het belangrijk om de park te verlagen. Ook vind je bij Bopita handige parkbekleding.